معرفی موسسه:

موسسه آموزش عالی چهل ستون با هدف ارتقای سطح علمی و پژوهشی کشور تاسیس گردید تا بتواند نقش کوچکی در ارتقای سطح علمی و فرهنگی کشور ایفا نماید. هدف اصلی این موسسه تربیت و تحویل فارغ التحصیلان مومن، معتقد، عالم، خلاق، مبتکر و پژوهشگر می باشد که همواره علم را در سایه اعتقادات خود، به عنوان ابزار و وسیله ای در راستای پیشرفت و سرافرازی ایران اسلامی به کار ببندند و هیچ گاه یادگیری علوم به تنهایی هدفشان نباشد. لذا هدف این موسسه ابتدا تربیت انسان های فرهیخته و معتقد به اسلام و انقلاب و سپس تجهیز نمودن ایشان به علوم مختلف است. در راستای تحقق بخشیدن به اهداف فوق، موسسه ماموریت های زیر را برای خود تعریف نموده و در جهت اجرای آن ها تلاش می نماید.

تاریخچه :

موسسه آموزش عالی غیردولتی غیرانتفاعی چهل ستون در گروه فنی و مهندسی آغاز به کار کرد.

اولین گروه از پذیرفته شدگان در سه رشته کاردانی ناپیوسته از طریق آزمون سراسری  قدم به دانشگاه گذاشتند.

سپس با پذیرش دانشجو در دو رشته کاردانی پیوسته از طریق آزمون مربوط به فنی و حرفه ای موافقت شد .

سپس با پیگیری های مستمر مسئولان موسسه با پذیرش دانشجو در مقطع کارشناسی ناپیوسته موافقت شد . با پذیرش دانشجو در مقطع کارشناسی پیوسته در سه رشته موافقت شد.

رشته های تحصیلی دایر در موسسه:

گروه کامپیوتر

• کاردانی علمی کاربردی نرم افزار کامپیوتر
  • کاردانی پیوسته کامپیوتر- نرم افزار
  • کارشناسی ناپیوسته مهندسی تکنولوژی نرم افزار کامپیوتر
  • مهندسی کامپیوتر- فناوری اطلاعات
  • مهندسی کامپیوتر- نرم افزار کامیپوتر
  • کارشناسی ارشد مهندسی کامپیوتر- نرم افزار کامیپوتر

گروه برق

• کاردان فنی برق
  • کاردانی پیوسته الکترونیک - الکترونیک عمومی
  • کاردانی پیوسته الکتروتکنیک - برق صنعتی